Säsongsavslutning torsdagen den 26 april

Nu är säsongen 2017 / 2018 för luftgevärsskyttet slut.
61 kvällar har vi haft öppet under säsongen och det har skjutits minst ca 34 960 skott och massor av märken har erövrats. Vi ledare har tyckt att det har varit kul och vi hoppas ni har tyckt det också.

Vi öppnar igen tisdagen den 4 september klockan 18.00.
Vi tackar alla ledare och medlemmar för denna säsong och vi hoppas att du får en trevlig sommar.

Föreningsmästerskap 24 april

Viktor och Lars hälsade alla välkomna till vårens mästerskap, luftgevär.
Vi skulle skjuta20 skott under 30min, i klasserna sittande, sittande med remstöd och stående. 17 stycken var vi som ställde upp. Viktor höll koll på alla resultat och skrev upp dem i dator vart efter vi var klara. Sedan höll Lars i prisutdelningen där alla fick pris.

Resultat Föreningsmästerskap Luftgevär
Sittande med kuddstöd
Läs mer

Skyttiaden i Eskiltuna.

Det blev 202 starter vid Skyttiadens Riksfinal i Munktellarenan, Eskilstuna. Nio av dem var Stockholmsskyttar, var av Jeanette var en av dem. Då sköt Regionsfinalen fick hon ihop 386,2 vilket är jätte bra. Nervös? Jo det var hon och hon har ju bara skjutit stående ett drygt år bara och Regionsfinalen var en hennes första riktigt stora tävling.

Nu var hon inte riktigt lika nervös och hon förbättrade sitt resultat och sköt 390,7 poäng vilket räckte till en 19:e plats. Första tio skotten sköt hon 97,6p sedan 102,7p, 95,7p, 94,7p. Grattis Jeanette till en jätte bra tävling.

Avslutning och Julcupen

Julcupen den 21 december  

Innan vi stänger skyttehallen för julen den 21 december så avslutar vi med en julcup där alla skyttar skjuter i en och samma klass sittande med stöd.

Alla skjuter provskott sedan10 tävlingsskott för att skapa en rankinglista sedan möts 1-16, 2-15, 3-14 osv  i en utslagsskjutning på 8 tävlingsskott. De som vinner möts sedan två och två, vinnarna här möts sedan i final respektive bronsmatch.

Priser till alla

Välkomna
Johan och Jesper