Nu byter vi till svensklag.se

För att förbättra för dig som medlem så kommer vi under de närmaste veckorna flytta över till https://www.svenskalag.se/tabyskf
så det kommer dyka ner ett mail din postlåda och hälsa dig välkommen.

Du kommer att snabbt och enkelt att svara på kallelser via hemsida eller app. Du kan enkelt prenumerera på skytteträningar i kalender och synkronisera den med din mobil. Ta emot nyheter och information från klubben. Ta emot mejl och sms-utskick från ledare och kansli.

 

Säsongsavslutning torsdagen den 26 april

Nu är säsongen 2017 / 2018 för luftgevärsskyttet slut.
61 kvällar har vi haft öppet under säsongen och det har skjutits minst ca 34 960 skott och massor av märken har erövrats. Vi ledare har tyckt att det har varit kul och vi hoppas ni har tyckt det också.

Vi öppnar igen tisdagen den 4 september klockan 18.00.
Vi tackar alla ledare och medlemmar för denna säsong och vi hoppas att du får en trevlig sommar.

Föreningsmästerskap 24 april

Viktor och Lars hälsade alla välkomna till vårens mästerskap, luftgevär.
Vi skulle skjuta20 skott under 30min, i klasserna sittande, sittande med remstöd och stående. 17 stycken var vi som ställde upp. Viktor höll koll på alla resultat och skrev upp dem i dator vart efter vi var klara. Sedan höll Lars i prisutdelningen där alla fick pris.

Resultat Föreningsmästerskap Luftgevär
Sittande med kuddstöd
Läs mer

Skyttiaden i Eskiltuna.

Det blev 202 starter vid Skyttiadens Riksfinal i Munktellarenan, Eskilstuna. Nio av dem var Stockholmsskyttar, var av Jeanette var en av dem. Då sköt Regionsfinalen fick hon ihop 386,2 vilket är jätte bra. Nervös? Jo det var hon och hon har ju bara skjutit stående ett drygt år bara och Regionsfinalen var en hennes första riktigt stora tävling.

Nu var hon inte riktigt lika nervös och hon förbättrade sitt resultat och sköt 390,7 poäng vilket räckte till en 19:e plats. Första tio skotten sköt hon 97,6p sedan 102,7p, 95,7p, 94,7p. Grattis Jeanette till en jätte bra tävling.